Türk Üreticiler, Ürünlerinizi Amazon.com’da ABD Pazarına Sunun!

Benzersiz, yüksek kaliteli ürünlerinizle gurur duyan bir Türk üreticisi misiniz? Ancak ürünlerinizi büyük ABD pazarına nasıl ulaştıracağınızı bilmiyor musunuz? Cevabınız biziz! Sizin gibi Türk işletmelerinin dünyanın en büyük online pazar yeri olan Amazon.com’da başarı elde etmesini sağlıyoruz. Tüm teknik ve pazarlama konularını biz hallediyoruz, dolayısı ile siz Amazon’un teknik ve karmaşık detayları ile zaman kaybetmiyorsunuz.

Bizimle ortaklığın neden kazan-kazan olduğunu görün:

  • ABD’de Hızlı Satış: Amazon FBA (Amazon tarafından siparişlerın yerine getirilmesi) konusunda uzmanız. Ürünlerinizin milyonlarca kişiye hızlı teslimat ve üst düzey müşteri hizmetleri ile ulaşmasını sağlıyoruz. Ürün listelemelerinden gönderime kadar her şeyi biz hallederken siz üretime odaklanabilirsiniz.
  • Karlı Potansiyel: Müşterilerimiz için önemli satışlar elde etmede kanıtlanmış bir geçmişimiz var. Ürünlerinizi değerlendireceğiz ve en iyi yaklaşımı belirleyeceğiz:
    • Direkt Satın Alma: Ürünlerinizi rekabetçi bir fiyata doğrudan satın alacağız, böylece hızlı gelir elde edeceksiniz.
    • Kar Paylaşımı Anlaşması: Ürününüzün yüksek potansiyeli varsa, kar paylaşımı esasına dayalı olarak birlikte çalışabilir, bağlılığınızın ve ürün kalitenizin karşılığını alabilirsiniz.
  • Sorunsuz Destek: Amazon platformunda ürünlerinizi aktifleştirip, pazarlama ve reklama kadar her adımda kapsamlı uzmanlık sağlıyoruz. Yanınızda size özel bir ekip olacak ve sorunsuz bir başarı yolculuğu yaşayacaksınız.

Minimum riskle büyük bir pazara erişmeye hazır mısınız? Ücretsiz danışma için bugün bizimle iletişime geçin. Ürünlerinizi konuşacağız, ABD pazarına uygunluğunu değerlendireceğiz ve en karlı yolu önereceğiz.

Muhteşem ürünleriniz keşfedilmeden kalmasın! Bizimle ortaklık kurun ve Amazon.com’da hemen satışa başlayın!